Acasa > Articole > Promotii

Promotii

Promotii la case de pariuri sportive


Promotii active in ianuarie la cele mai populare case de pariuri online
Data: Lanuarie 2, 2018

2018 este un an nou plin de noi visuri si mai ales planuri marete pentru pariurile sportive. Toti pariorii activi constant la casele de pariuri sportive recomandate de Pariuri.com si-au pus macar odata dorinta sa castige in noul an multi bani la pariuri, asa ca noi vom incerca sa va oferim si in 2018 cat mai multe ponturi bune si castigatoare.

Unibet implineste 20 de ani - Bonusuri si promotii speciale la Pariuri, Casino si Poker
Data: Octombrie 13, 2017

Unibet implineste 20 de ani de cand a fost lansat in mediul online. Una din cele mai populare case de pariuri online este activa acum si in Romania iar cei mai multi pariori romani aleg cu incredere zilnic serviciile oferite de acest operator.

10 RON fiecare GOL - Freebet pana la 200 Ron
Data: Octombrie 13, 2017

Cele mai tari campionate de fotbal din Europa revin in acest weekend. NetBet te intampina cu freebet-uri pana la 200 Ron pentru pariurile simple efectuate la meciurile din Liga 1, Premier League,La Liga sau Serie A.

Cadouri zilnice in fiecare zi de toamna doar la 888 Sport
Data: Octombrie 5, 2017

888 este unul din cei mai populari operatori de pariuri sportive. In Romania 888 Sport organizeaza in aceasta toamna cel mai tare concurs cu premii zilnice in valoare de 5.000 Ron.

200 Ron Pariu fara Risc la meciul Romaniei cu Kazakhstan
Data: Octombrie 3, 2017

Profita acum de cea mai noua promotie de la NetBet. Se califica toti utilizatorii platformei care au facut minim o depunere si si-au verificat contul de jucator.

Castiga noul Iphone X la WinMasters
Data: Octombrie 3, 2017

Cu WinMasters ai posibilitatea sa te numeri printre primii norocosi din Romania care folosesc cel mai noul model de telefon de la Apple. Aplica la cea mai noua promotie lansata chiar astazi de WinMasters si te califici automat in cursa pentru un Iphone X.


Arhive Lunare