Acasa > Ponturi > Tenis

Ponturi pariuri sportive pentru Tenis

Ponturi pariuri sportive de Tenis recomandate de la priori si tipsteri profesionisti. In aceasta sectie dedicata pentru Tenis gasiti toate pronosticurile de la pariorii profesionisti si expertii de la Pariuri.com.


Shangai: Diego Schwartzman vs Roger Federer
Data: Octombrie 10, 2017

VS

La varsta de 36 de ani Roger Federer se afla la a doua tinerete in tenis, daca pot spune asa. In timp ce alti tenismeni se retrag la aceasta varsta, Federer reuseste inca sa se mentina in top si chiar pe pozitia secunda inaintea turneului de la Shangai

Shanghai: Rafael Nadal vs J. Donaldson
Data: Octombrie 10, 2017

VS

Rafael Nadal porneste in postura de lider ATP in noul sezon competitional de la Shangai. Este unul din turneele la care jucatorul spaniol inca asteapta prima victorie din finala. Pana acum nu a reusit sa ajunga niciodata mai departe de semifinale.

US Open: Roger Federer vs Juan Martin del Potro
Data: Septembrie 6, 2017

VS

Roger Federer incearca sa isi treaca in palmares inca un titlu de Grand Slam. In aceasta seara elvetianul il va intalni pe Juan Martin del Potro, jucator cu care Federer s-a intalnit de mai multe ori in cariera.

US Open: Rafael Nadal vs Andrey Rublev
Data: Septembrie 6, 2017

VS

In primul sfert de finala de pe jumatatea superioara a tabloului de la US Open, Nadal il va infrunta pe tanarul rus de doar 19 ani, Andrey Rublev.


Arhive Lunare