Articole - Online Poker Romania

Ultimile articole despre tot ce ține de Poker online si turnee in Romania. Citiți despre strategiile la jocuri de poker Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud si 7 Card Stud Hi/Lo pentru îmbunătățirea jocului dumeavoastra.


Unde poti juca poker online gratuit?

Online poti juca poker gratuit pe majoritatea camerelor de poker, iar uneori daca te clasezi pe primele pozitii esti si recompensat. Este greu sa obtii sume mari, dar la inceput orice premiu este binevenit.

Tipuri de poker online

Exista mai multe tipuri de poker pe care le poti juca online. Cele mai cunoscute sunt Texas Hold’em si Omaha. Majoritatea turneelor folosesc aceste tipuri de poker pe care le poti juca online.

Tipuri de jucatori cu care vei juca poker online

La masa de poker vei descoperi foarte multe tipuri de jucatori. Chiar si asa iti vor iesi in evidenta jucatorii care sunt mai agresivi si cei care incearca sa mizeze doar atunci cand au o mana buna.

Pozitia la masa de poker poate fi castigatoare

Pozitia la masa de poker este de cele mai multe ori cea castigatoare. Daca tratezi cu atentie fiecare aspect si urmaresti cu atentie miscarile celorlalti poti controla tu jocul si astfel vei castiga acea mana.

De ce sa joci poker Omaha?

Omaha este unul din cele mai populare tipuri de poker online. Regulile sunt apropiate de Texas Hold em asa ca iti va fi foarte usor sa te acomodezi cu 4 carti in mana la inceputul jocului.