Acasa > Articole > Tipuri

Money Management


888 Sports

Money Management este un sistem special care te ajuta sa pariezi „cu cap” atunci cand chiar vrei sa castigi la pariuri si nu sa pierzi aiurea pe niste pariuri care nu-si aveau rostul. Cheia succesului asa cum am putea numi in romana Money Management, este sistemul care te invata cum sa pierzi calculat astfel incat sa eviti falimentul. Este foarte important sa stii si sa pierzi, nu doar sa castigi. Foarte multi pariori isi pierd banii din primele zile din cauza modului in care pariaza dupa ce pierd un bilet. Dupa o serie negativa trebuie sa stii cum sa iti revii si sa recastigi banii investiti pana in prezent.

E bine sa iti calculezi dinainte sansele si riscurile astfel incat sa stii cat sa pariezi pe anumite evenimente. Totul se bazeaza pe o analiza amanuntita asupra evenimentelor disponibile in acea zi, suma totala pe care o poti investi, tine si de sistemul de gestionare a banilor astfel incat sa nu pierzi mai mult decat iti poti permite. O regula de baza ar fi sa iti stabilesti bugetul inainte de a incepe sa pariezi online. Axeaza-te pe o suma stabila pe care o poti investi online fara probleme. Nu incerca sa te gandesti cum sa dai lovitura din prima zi la pariuri fiindca nu e chiar atat de usor.

Dupa ce ti-ai facut un plan bine pus la punct automat vei iesi din sfera pariurilor haotice care nu faceau altceva decat sa iti scada bankroll-ul. Trebuie sa stii cand sa pui pauza la pariat, atunci cand ai o serie negativa in primul rand. Dupa ce reusesti sa stabilesti prioritatile atunci money management este bine pus in aplicare.

Money management si bankroll-ul au o legatura directa deoarece reprezinta suma pe care suntem dispusi sa o pariem plus riscul pe care ni-l asumam. Atunci cand e un risc calculat, inseamna ca si cheia succesului da roade, iar bankroll-ul creste. Chiar daca bankroll-ul s-a marit dupa mai multe runde de pariere castigate, e bine de stiut faptul ca un singur pariu poate ruina tot planul. Febra pariurilor si goana dupa bani ii fac pe pariori sa isi doreasca mai mult si tot mai mult. Nu incerca sa ridici mizele mai mult de 20-25% cand ai un bankroll mare. Nu exista acel pariu atat de sigur care sa iti garanteze castigul, asa ca nu are rost sa iti afectezi bankroll-ul riscand o suma mai mare decat iti poti permite.

Despre sistemul de gestionare a banilor am discutat si in alte articole. Acesta are un rol foarte important in ceea ce priveste money managementul bankroll-ului tau. Incearca sa pui in aplicare toate aceste sfaturi iar dupa cateva saptamani vei vedea un progres semnificativ.

Iti recomandam sa nu te abati de la propriile reguli. Daca ai reusit sa pui in aplicare un sistem corect care iti aduce castiguri, nu te abate de la regulile de baza. Pare frumos cand vezi ce sume mari poti castiga la pariuri, dar si riscurile pot fi inutile de multe ori. Incearca sa respecti regulile care pana acum ti-au adus castiguri si cand ai o zi mai proasta, aplica principala regula pentru aceasta problema: ia o pauza de la pariuri.

Pentru a avea totul bine gandit si un plan serios, poti chiar sa tii un jurnal cu tot ce faci in mediul online atunci cand pariezi. Asa vei vedea care sunt punctele slabe la pariuri, ce ai de facut sa le imbunatatesti si ce poti exploata mai mult pentru a avea un bankroll pozitiv la finalul lunii.


Sergiu Nicolae
  • Adaugat de: Sergiu Nicolae
  • Data: 16-06-2017