Acasa > Articole > Tipuri > Iunie, 2017

Tipuri - Iunie, 2017

Iunie, 2017 Tipuri de Pariuri Sportive


Cele mai populare optiuni de pariuri Live la tenis
Data: Iunie 16, 2017

Pariaza live la meciurile de tenis. Iti recomandam sa urmaresti si meciurile daca vrei sa pariezi pe seturi, gameuri sau puncte totale. Ai multe optiuni interesante la care aflii rezultatul rapid.

Greseli facute frecvent de pariori
Data: Iunie 16, 2017

Orice parior incepator greseste. Chiar si asa incearca sa citesti acest articol pentru a-ti da seama ce ai de imbunatatit in strategia ta. In acest mod vei putea gestiona altfel banii.

Money Management
Data: Iunie 16, 2017

Daca vrei sa ai succes la pariurile online, ai nevoie de un money management stabil care sa iti aduca bankrollul pe plus la fiecare sfarsit de luna.

Tipuri de pariuri la hochei
Data: Iunie 16, 2017

Hocheiul este un sport popular in America, la noi nereusind inca sa devina un sport cel putin televizat constant. De aceea sunt foarte putini pariori care mizeaza pe meciuri online.

Strategie la pariuri bazata pe clasamente si statistici
Data: Iunie 16, 2017

Si strategia la pariuri se poate ghida in functie de clasamente sau statistici. Inainte de a paria e bine sa iei in calcul cele mai importante aspecte daca vrei sa ai parte de pariuri castigatoare.

Strategie castigatoare pentru meciurile live
Data: Iunie 16, 2017

Pentru a avea o strategie castigatoare la meciurile live trebuie sa iti stabilesti o miza fixa si sa pariezi doar atunci cand ai mintea limpede si poti gandi cu atentie fiecare miscare.

Tipuri de teren pe care se joaca tenis
Data: Iunie 16, 2017

Tenisul este un sport popular care se practica pe mai multe suprafete de joc. Ti-am pregatit cateva aspecte despre fiecare suprafata si importanta acesteia in turneele de Grand Slam.

Tipuri de pariuri la baschet online
Data: Iunie 16, 2017

Acum ti-am pregatit principalele optiuni disponibile la pariurile din baschet. Ai o selectie cu cele mai populare pariuri online la meciurile din NBA si Euroliga.


Arhive Lunare