Acasa > Articole > Iunie, 2017

Articole - Iunie, 2017

Iunie, 2017 Articole despre Pariuri Sportive Online in Romania


Cele mai populare optiuni de pariuri Live la tenis
Data: Iunie 16, 2017

Pariaza live la meciurile de tenis. Iti recomandam sa urmaresti si meciurile daca vrei sa pariezi pe seturi, gameuri sau puncte totale. Ai multe optiuni interesante la care aflii rezultatul rapid.

Cum alegi cea mai buna strategie la pariuri
Data: Iunie 16, 2017

La pariuri sunt foarte multe strategii pe care le poti pune in practica. Ideal ar fi sa testezi mai multe strategii inainte de a gasi formula magica care iti creste bankroll-ul la final de luna.

Cum analizezi un meci de tenis daca pariezi online?
Data: Iunie 16, 2017

Sunt foarte multi factori de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa pariezi online. Pentru a face un pariu castigator incearca sa analizezi foarte bine fiecare jucator pentru a descoperi punctele slabe.

Cum analizezi un meci de fotbal
Data: Iunie 16, 2017

E bine sa tii cont de mai multe aspecte atunci cand pariezi online. Analizeaza cu atentie fiecare meci si pariaza responsabil pentru a castiga la pariurile sportive.

Cum gestionezi perioadele mai putin bune la pariuri
Data: Iunie 16, 2017

Orice parior are si zile mai putin bune la pariuri. In aceste zile e bine sa gestionezi cu atentie situatia pentru a nu pierde foarte multi bani pariind aiurea.

De ce sa nu cumperi ponturi online?
Data: Iunie 16, 2017

Nu iti recomandam sa cumperi ponturi de pe internet. Nimeni nu ofera o reteta financiara sigura. Daca cineva ar avea-o n-ar mai distribui si pentru ceilalti pariori online.

Greseli facute frecvent de pariori
Data: Iunie 16, 2017

Orice parior incepator greseste. Chiar si asa incearca sa citesti acest articol pentru a-ti da seama ce ai de imbunatatit in strategia ta. In acest mod vei putea gestiona altfel banii.

Cum joci la siguranta cand nu ai cashout?
Data: Iunie 16, 2017

Contra pariului iti poate aduce un castig mai mic dar iti poate salva suma mizata anterior. Sunt de multe ori cazuri in care un singur meci iti strica biletul asa ca e bine sa iei masuri de siguranta.

Metode de plata populare
Data: Iunie 16, 2017

Metodele de plata populare sunt disponibile pe toate siteurile de pariuri online. Poti depune in doar cateva secunde si astfel sa fii gata de pariuri la cele mai bune produse ale operatorilor.

Money Management
Data: Iunie 16, 2017

Daca vrei sa ai succes la pariurile online, ai nevoie de un money management stabil care sa iti aduca bankrollul pe plus la fiecare sfarsit de luna.

Tipuri de pariuri la hochei
Data: Iunie 16, 2017

Hocheiul este un sport popular in America, la noi nereusind inca sa devina un sport cel putin televizat constant. De aceea sunt foarte putini pariori care mizeaza pe meciuri online.

Pariuri pe curse de caini
Data: Iunie 16, 2017

Poti alege sa pariezi online si pe cursele de caini. Ai la dispozitie foarte multe evenimente si tipuri de circuit pe care evolueaza caini in fiecare minut. Doar la Unibet si Betfair sunt disponibile momentan.

Tipuri de pariuri profitabile la tenis
Data: Iunie 16, 2017

Si tenisul este un sport care poate fi profitabil la pariuri online. Ai zilnic sute de meciuri din cele mai tari competitii asa ca iti poti multiplica soldul rapid daca iei cele mai bune decizii.

Sfaturi utile pentru pariori
Data: Iunie 16, 2017

Orice jucator incepator are nevoie de cateva sfaturi utile pentru a paria in siguranta oricand. Alege sa pariezi la casele de pariuri unde te simti bine si incearca sa iti creezi o strategie proprie.

Sistem de gestionare a banilor
Data: Iunie 16, 2017

Pentru a castiga la pariuri trebuie sa implementezi un plan bun astfel incat sa ai parte doar de pariuri castigatoare. Incearca sa iti gestionezi banii cu atentie pentru a nu pierde mai mult decat este cazul.

Strategie la pariuri bazata pe clasamente si statistici
Data: Iunie 16, 2017

Si strategia la pariuri se poate ghida in functie de clasamente sau statistici. Inainte de a paria e bine sa iei in calcul cele mai importante aspecte daca vrei sa ai parte de pariuri castigatoare.

Strategie castigatoare pentru meciurile live
Data: Iunie 16, 2017

Pentru a avea o strategie castigatoare la meciurile live trebuie sa iti stabilesti o miza fixa si sa pariezi doar atunci cand ai mintea limpede si poti gandi cu atentie fiecare miscare.

Tipuri de teren pe care se joaca tenis
Data: Iunie 16, 2017

Tenisul este un sport popular care se practica pe mai multe suprafete de joc. Ti-am pregatit cateva aspecte despre fiecare suprafata si importanta acesteia in turneele de Grand Slam.

Tipuri de pariuri la baschet online
Data: Iunie 16, 2017

Acum ti-am pregatit principalele optiuni disponibile la pariurile din baschet. Ai o selectie cu cele mai populare pariuri online la meciurile din NBA si Euroliga.


Arhive Lunare