Camera Winmasters Prezentare Generală

Desi nu are o istorie foarte bogata, Winmasters a reusit sa se faca cunoscut rapid in Romania, devenind si unul dintre operatorii cu cei mai multi utilizatori in Romania. Camera de poker a fost introdusa pe site in anul 2014, an in care operatorul a adus, pe piata interna produsul complet de gambling online.

Camera de poker disponibila acum la Winmasters nu este foarte populara, poate si datorita faptului ca operatorul nu s-a extins in multe tari fiind mai activ in estul Europei, predominant in Romania. La fel ca si alte site-uri de poker online, operatorul incearca sa populeze camera de poker oferind o multime de promotii si beneficii clientilor noi. Aici turneele lunare ajung sa valoreze peste 100.000 de euro, iar bonusurile pentru utilizatori sunt consistente.

Putem spune ca este una din camerele de poker recomandate in special pentru jucatorii recreationali, asta datorita numarului mic de jucatori activi si mese cash disponibile zilnic. Turneele Sit&Go sunt cele mai cautate in timp ce mesele cash de peste 10 euro se umplu foarte rar. Site-ul Winmasters este detinut de catre WM Interactive Ltd, companie care a creat si o retea independenta de poker online. Numarul mic de jucatori activi fac ca platforma de poker sa nu fie inca la fel de populara precum cele de la Poker Stars sau Unibet.

Bonus si alte promotii active

Bonusul la inregistrare se acorda in proportie de 200% pana la 1.500 de euro. Este unul din cele mai mari bonusuri oferite de platformele de poker online, dar trebuie tinut cont de faptul ca acest bonus nu se acorda integral. Pentru a elibera bonusul integral trebuie sa fii un jucator activ si sa strangi foarte multe puncte. Aceste puncte bonus se acorda pentru participarea la turnee si in functie de rezultatele obtinute pe parcurs. Se obtin cate 10 euro din bonusul de Bun Venit de fiecare data cand se acumuleaza 800 de puncte.

Jucatorii activi primesc tichete pentru turneele dotate cu premii de peste 1.000 de euro. Sansele de a termina in locurile platite sunt foarte mari deoarece numarul jucatorilor este mic.

Se ofera tichete gratuite pentru diversi sateliti ai turneelor importante gazduite anual de Winmasters. Unul din cele mai cunoscute turnee este Winmasters Poker Open dotat cu premii de peste 500.000 de euro.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • Bonus de bun venit de pana la 1.500 de euro
  • Freeroll-uri saptamanale
  • Interfata usor de utilizat
  • Se acorda puncte care pot fi folosite in magazinul Loyality Shop
  • Acces la satelitii unor turnee importante (Winmasters Poker Open)

Contra

  • Numar foarte mic de jucatori activi
  • Numar scazut de mese cash cu mize mari
  • Bonusul se acorda dupa acumularea a minim 800 de puncte in camera de poker

Soft

Software-ul folosit de acest operator este unul decent special conceput pentru jucatorii recreationali care sunt la inceput de drum in mediul online si au nevoie de o platforma usor de utilizat. Jucatorii isi pot alege rapid un loc la mesele cash. In plus sunt disponibile si butoanele top-up, re-buy si add-on.

Serviciul de relatii cu clientii este activ 24/24 de ore pe live chat si pe mail. Pentru a rezolva o problema minora, ai acces la cele mai frecvente intrebari din FAQ, unde sunt disponibile si rezolvarile. Pentru a juca poker trebuie descarcata aplicatia speciala in calculator. De recomandat ar fi sa folosesti doar soft-ul disponibil pe site-ul Winmasters. Aplicatia de poker este optimizata si pentru versiunea mobila, iar site-ul este tradus in limba romana.


Camera Winmasters Detalii

Review Of: Camera Winmasters

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: