Camera Unibet Prezentare Generală

Unibet este unul din cei mai mari operatori de gambling din intreaga lume. Peste 10 milioane de jucatori au cont aici, din peste 100 de tari. Numarul utilizatorilor Unibet este in continua crestere datorita calitatii produselor puse la dispozitie de operator. De cativa ani camera de poker a suferit imbunatatiri considerabile, in prezent gazduind Mult.

Operatorul detine produsul complet pentru pasionatii jocurilor de noroc. Platforma de poker este una din cele mai bune, ridicandu-se la nivelul celor de la Poker Stars sau Full Tilt. Unibet a conceput un soft special pentru camera de poker si pune la dispozitia clientilor si o schema VIP speciala. Unibet Germany Ltd detine brandul Unibet si toate produsele acestuia (pariuri sportive, poker, casino, bingo). Saptamanal au loc turnee dotate cu premii de peste 10.000 de euro si o multime de mese cash cu valori intre 1 si 10 euro fiecare.

Bonus si alte promotii active

Bonusul la inregistrare este mult mai mic comparativ cu celelalte site-uri concurente. Unibet ofera bonusul de Bun Venit in mai multe transe in functie de numarul de jocuri facute pe platforma si rata castigului. Eliberarea integrala a bonusului se poate face in maxim 60 de zile si se pot castiga pana la 200 de euro.

Jocuri cu inscriere gratuita la fiecare 2 ore. Unibet pune la bataie o multime de premii pentru jucatorii activi. La fiecare 2 ore sunt disponibile freeroll-uri dotate cu premii de peste 25 de euro.

Misiunile lunii. Califica-te la misiunile lunii, indeplineste cerintele saptamanale si poti castiga o parte din premiile puse in joc lunar de catre Unibet.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • Bonus de Bun Venit de pana la 200 de euro
  • Mesele cash se umplu rapid, chiar si cele cu mize mari
  • Platforma este tradusa in 19 limbi, printre care si limba romana
  • Interfata usor de utilizat
  • Soft rapid si eficient
  • Se poate juca si pe bani virtuali
  • Freeroll-uri la interval de 2 ore

Contra

  • Se poate juca doar Hold’em si Omaha in cadrul meselor cash si turnee

Soft

Unibet este o platforma speciala deoarece foloseste un soft unic indragit de orice jucator profesionist. Oricine doreste sa joace aici are la indemana cele mai bune optiuni de joc printre care si butoanele add-on, top-up disponibile la mesele cash. Fiecare utilizator poate creea un avatar special care va fi vizibil la mesele de joc. Sunt niste caractere carismatice care uneori pot influenta decizia adversarului, daca acesta poate fi intimidat usor. Interfata este usor de utilizat si atractiva. Se poate juca si de pe mobil, fiind acum disponibila o versiune optimizata.

Este indicat sa descarci doar de pe site-ul Unibet aplicatiile de poker pentru calculator si mobil. Te poti loga usor acum pe aplicatia de poker folosind acelasi cont Unibet. Platforma este tradusa in limba romana, iar serviciul de relatii cu clientii este activ 24/24 de ore pe mail si livechat.


Camera Unibet Detalii

Review Of: Camera Unibet

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: