Camera Sportingbet Prezentare Generală

Sportingbet este un site de pariuri online care a dezvoltat in ultimii ani si o aplicatie de poker cunoscuta sub numele de Paradise Poker. Aplicatia se poate descarca gratuit chiar de pe site-ul operatorului. Nu este una din cele mai populare camere de poker online, asta vazandu-se in cadrul meselor cash care se umplu foarte greu. Este una din camerele de poker pe care le recomandam in special jucatorilor recreationali.

Nici turneele dotate cu premii mari nu se umplu foarte des, asa ca jucatorii recreationali au sanse mai mari sa castige bani inca de la primele participari. De pe platforma Sportingbet se pot accesa toate produsele operatorului folosind acelasi cont si aceleasi fonduri disponibile in contul de jucator. Saptamanal jucatorii activi pot participa la freeroll-uri si turnee dotate cu premii de peste 50 de dolari. Operatorul detine in prezent licenta ONJN de functionare pe teritoriul Romaniei.

Bonus si alte promotii active

Bonusul la inregistrare este disponibil si pe platforma Sportingbet. Jucatorii noi pot primi un bonus de Bun Venit de pana la 1.000 de euro. Pentru a fi eligibil acestei oferte, e necesara confirmarea pe ~Pagina mea de poker~. Bonusul se acorda in mai multe transe, in functie de activitatea pe site. Odata cu acumularea a 200 de puncte, contul este alimentat cu 20 de euro. Pentru deblocarea bonusului integral orice jucator are la dispozitie 2 luni.

Schema VIP este special creata pentru jucatorii activi care isi dau intalnire pe Sportingbet. Aici ai acum pana la 5 nivele lunare si 3 nivele anuale pe care le poti atinge usor daca joci in fiecare zi. Punctele FPP obtinute de-a lungul timpului vor putea fi transformate in bani.

In fiecare zi au loc 2 freeroll-uri dotate cu premii de 50 de euro.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • Bonus la inregistrare de pana la 1.000 de euro
  • Interfata usor de utilizat
  • Banii din cont se pot folosi la toate categoriile de produse Sportingbet
  • Freeroll-uri zilnice
  • Se acorda bonusuri lunare pentru jucatorii activi

Contra

  • Platforma de poker nu este populara
  • Foarte putine mese de cash pe mize mari
  • Turneele se desfasoara de obicei cu un numar mic de jucatori
  • De obicei jucatorii prefera turneele de tip freeroll

Soft

Platforma de poker Sportingbet este disponibila pe calculator dupa ce descarci aplicatia Paradise Poker. Datele de logare sunt aceleasi ca si la celelalte produse Sportingbet. Utilizatorii au parte de o interfata putin invechita fata de celelalte platforme de poker online, iar uneori pare destul de plictisitor datorita numarului mic de jucatori online.

Serviciul de clienti este disponibil 24/24 de ore pe mail. Pentru problemele uzuale, gasesti raspuns in sectiunea FAQ, disponibila pe platforma de poker. La Sportingbet jucatorii au o multime de beneficii si promotii insa chiar si asa, platforma de poker nu este una populara. Cel mai mult se observa numarul mic de jucatori la mesele cash care se umplu foarte greu. Cele mai populare jocuri sunt Texas Hold’em si Omaha.


Camera Sportingbet Detalii

Review Of: Camera Sportingbet

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: