Camera PokerStars Prezentare Generală

Poker Stars este in prezent cel mai mare site de poker online din lume. Operatorul gazduieste anual cele mai mari turnee de poker la care iau parte cei mai buni jucatori din intreaga lume, printre care si Daniel Negreanu. Milioane de jucatori din toata lumea, recreationali si profesionisti, isi dau intalnire aici in fiecare zi atat la mesele cash cat si la turneele dotate cu premii substantiale. Platforma de poker este una din cele mai bune, iar experienta de aici nu se poate compara cu alte site-uri concurente. Poker Stars este un site de poker online accesibil pentru toata lumea. Indiferent de nivelul de joc si experienta oricine isi poate incerca norocul aici. Zilnic sunt turnee special create pentru incepatori si pentru jucatorii cu experienta care vor sa traiasca jocul la un alt nivel.

Cel mai mare site de poker online gazduieste in acelasi timp peste 200.000 de jucatori. Mesele cash cu valori de pana la 10-20 de euro se umplu in cateva minute. Alaturi de Full Tilt Poker, Poker Stars este detinut de Amaya Gaming. Site-ul a fost lansat in anul 2001, iar pana de curand se axa doar pe jocurile de poker. In prezent, operatorul a introdus si alte produse pentru a atrage si alti jucatori online de pariuri sportive sau casino.

Bonus si alte promotii active

Bonusul la inregistrare oferit de Poker Stars poate ajunge pana la 600 de dolari. Operatorul ofera utilizatorilor noi o multime de oferte si promotii printre care si un bonus de 100% la prima inregistrare pe platforma de poker online. Pentru a fi eligibil acestei promotii trebuie sa introduci in campul de Bonus acel cod special pe care il vei regasi in oferta Poker Stars (Stars600). Eligibilitatea bonusului este activa pentru primele 3 depuneri. De retinut este faptul ca bonusul nu se acorda integral. La fiecare 200 puncte VPP acumulate pe platforma de joc, se ofera 10 dolari.

Tichete gratuite la turnee dotate cu premii de peste 100 de dolari. Operatorul isi mentine jucatorii activi oferind saptamanal sau la fiecare depunere tichete gratuite. Aceste tichete se pot folosi in cadrul turneelor care au loc saptamanal la Poker Stars. Pot fi eligibile si pentru Sit&Go-urile organizate de acest operator.

Obtine jocuri gratuite de pana la 30 de dolari. Daca nu esti sigur ca poti juca foarte multe turnee pentru a acumula puncte VPP, la prima depunere poti alege a doua varianta a bonusului de Bun Venit. Pentru a fi eligibil acestei oferte trebuie sa introduci codul ~Thirty~ inainte de a face prima depunere, de minim 20 de dolari. Odata activata aceasta optiune, contul iti va fi suplimentat cu 20 de bilete Spin&Go si 10 dolari cash. Bonusul este acordat in decurs de 6 zile.

Schema VIP iti ofera o multime de beneficii. Odata ajuns in clubul jucatorilor VIP poti cheltui StarCoins-urile la magazinul online Poker Stars de unde poti lua o multime de suveniruri dar si bani cash.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • Platforma este disponibila acum si in limba romana
  • Este disponibila o aplicatie mobila
  • Este cea mai mare camera de poker online
  • Interfata usor de utilizat
  • Platforma sigura si produse de calitate
  • Aici au loc cele mai mari turnee de poker
  • Cei mai multi jucatori activi online

Contra

  • Este nevoie de o conexiune buna de internet pentru a nu avea probleme in timpul jocului

Soft

Poker Stars foloseste cel mai bun software de poker din lume. Este si normal datorita numarului mare de jucatori care iau cu asalt platforma in fiecare minut. Pentru a mentine datele jucatorilor in siguranta si pentru a indeparta orice incercare de fraudare a platformei, operatorul optimizeaza site-ul in fiecare zi. Interfata site-ului este friendly si conceputa special pentru a fi utilizata atat de jucatorii recreationali cat si cei profesionisti. De recomandat este sa descarci aplicatia Poker Stars pe telefon daca doresti sa te loghezi rapid si simplu. Jucatorii isi pot alege rapid locul la mesele cash, sunt disponibile optiunile re-buy, add-on si top-up la mesele cash si in cadrul turneelor speciale.

Site-ul Poker Stars este acum disponibil in peste 100 de tari si tradus in 28 de limbi, printre care si limba romana. Aplicatia de poker este gratuita atat pe calculator cat si pe mobil. Versiunea mobila este optimizata si acopera cele mai importante optiuni de care are nevoie orice jucator de poker online. Pentru varianta mobila, aplicatia de poker este disponibila pe Android si iOS.

In fiecare an Poker Stars gazduieste cele mai mari turnee de poker online. Printre acestea se numara turneele WCOOP, TCOOP si MicroMillions, la care poti avea acces daca te califici direct din satelitii organizati periodic pe platforma. Zilnic sunt deschise cele mai multe mese cash la care se aseaza milioane de jucatori din intreaga lume. Poker Stars incearca sa multumeasca orice utilizator, asa ca a creat si o sectiune de jocuri Zoom Poker, special pentru jucatorii care nu au prea mult timp la dispozitie sau vor sa joace cat mai multe maini intr-un interval scurt de timp. In cadrul jocurilor Zoom Poker se pot juca si peste 300 de maini in 60 de minute.


Camera PokerStars Detalii

Review Of: Camera PokerStars

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: