Camera Netbet Prezentare Generală

NetBet este una din primele agentii de pariuri online care au reusit sa obtina licenta de functionare pe teritoriul Romaniei. In prezent casa de pariuri si poker este una din cele mai bune de pe piata interna de pariuri sportive, agentie pe care si noi o promovam in mod constant deoarece reuseste sa obtina rezultate foarte bune cand vine vorba de calitatea serviciilor, cote marite si bonusuri substantiale pentru pariorii activi.

Casa de pariuri online NetBet a luat nastere in anul 2001. De atunci si pana in prezent platforma Netbet a avut parte doar de imbunatatiri pozitive care a facut ca experienta online sa fie una deosebita si speciala pentru orice jucator de poker. Operatorul aduce pe piata un produs complet gazduind lunar mii de turnee si mese cash pentru jucatorii recreationali dar si cei profesionisti. Este adevarat ca platforma de poker Netbet nu este una dintre cele mai populare, insa chiar si asa, este recomandata pentru jucatorii recreationali care vor sa joaca la mese cash de pana la 5-10 euro, dar si turnee cu inscriere gratuita.

Platforma de poker Netbet se ridica la standardele oricarui jucator profesionist, fiind si una din cele mai bune de pe piata online. In orele de varf pe Netbet Poker sunt activi chiar si peste 100.000 de jucatori. Acest lucru face ca mesele cash sa se umple foarte repede, iar uneori devin populare si mesele cu sume mai mari de peste 10 euro.

Bonus si alte promotii active

Bonusul la inregistrare este format dintr-un pachet de bun venit care poate ajunge pana la 1.500 de euro. Netbet este un operator recunoscut pentru sumele mari pe care le ofera ca bonus noilor clienti. Orice jucator care isi gestioneaza cu atentie castigurile si depunerile, poate sa profite la maxim de acest bonus. Bonusul la inregistrare se acorda in mai multe transe in functie de evolutia pe platforma. Pentru a debloca bani din bonus este nevoie de un rulaj de acumularea unui anumit numar de puncte. Termenul limita pentru deblocarea intregului bonus este de 45 de zile.

Bonus la inregistrare de pana la 20 de euro. La Netbet utilizatorii noi pot opta pentru prima varianta a bonusului de pana la 200% sau daca nu sunt siguri ca in 45 de zile pot juca multe turnee, se poate opta pentru a doua varianta. Suma de 20 de euro se acorda integral odata cu efectuarea primei depuneri in contul de jucator.

Jucatorii activi au parte de foarte multe sanse la turneele freeroll dar si la satelitii Big Sunday. Odata cu efectuarea unei noi depuneri in cont, primesti bilete gratuite pentru diferite turnee organizate saptamanal la Netbet.

Schema VIP a operatorului recompenseaza lunar jucatorii activi. La fiecare final de luna clasamentul se reseteaza.

Argumente Pro şi Contra

Pro

 • Bonus la inregistrare de 200% pana la 1.500 de euro
 • Scoala de poker online
 • Sateliti pentru turnee dotate cu premii de peste 10.000 de euro
 • Freeroll-uri saptamanale
 • Bonus pentru jucatorii activi si nivel VIP
 • Interfata usor de utilizat
 • Numar mare de utilizatori pe aplicatia de poker
 • Platforma este tradusa si in limba romana

Contra

 • Predomina mesele de Hold’em si Omaha
 • Este greu de crescut la fiecare nivel VIP
 • Bonusul de Bun Venit nu se acorda integral

Soft

Jucatorii Netbet au parte de o experienta speciala pe noua platforma de poker. Software-ul a fost imbunatatit foarte mult in ultimele 6 luni si este optimizat in fiecare saptamana. Jucatorii isi pot alege rapid locul la masele cash, auto re-buy si add-on disponibile pentru turneele speciale. Camera de poker este disponibila si in limba romana. Iti recomandam sa descarci aplicatia pe calculator pentru a avea acces la update-uri periodice si o conexiune decenta. Aplicatia Netbet Poker este disponibila acum si pe versiunea mobila.

Serviciul de relatii cu clientii este activ 24/24 de ore. Pentru majoritatea problemelor poti gasi rezolvarea in sectiunea FAQ. In cazul in care problemele persista poti contacta echipa Netbet pe mail si live chat.

In sectiunea de poker operatorul a introdus doua noua tipuri de jocuri care atrag foarte multi utilizatori. Speed Poker este un joc foarte interesant special conceput pentru jucatorii activi si rapizi. Aici toate mainile se joaca in mod rapid si dupa fiecare mana jucatorul este mutat la alta masa. Daca dai FOLD la o mana, esti mutat rapid la o alta masa unde primesti imediat carti. In acest fel viteza jocului creste de 3-4 ori. Twister Poker se joaca cu 3 utilizatori la masa. Modul de joc este hyper-turbo.


Camera Netbet Detalii

Review Of: Camera Netbet

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: