Camera Fulltilt Prezentare Generală

In anul 2012 Full Tilt a fost achizitionat de catre un alt brand gigantic din industria pokerului online. Dupa preluarea PokerStars, Full Tilt a reusit sa isi recapete succesul de altadata, dupa ce o perioada lucrurile nu stateau foarte bine pentru acest operator. In prezent, putem spune ca este una din cele mai cautate platforme de poker online, gazduind anual milioane de turnee si festivaluri de poker online si offline.

Pe Full Tilt poker ai sansa sa joci la aceeasi masa cu unii din cei mai mari jucatori de poker din intreaga lume. Turnee dotate cu premii de zeci de milioane de euro isi asteapta castigatori anual. Poker Stars si Full Tilt reuseste sa adune laolalta milioane de jucatori in fiecare zi. Ambele branduri sunt detinute de catrre Amaya Gaming. Pe langa faptul ca este una din cele mai populate platforme de poker online, Full Tilt se bucura si de feedback-uri pozitive in ceea ce priveste calitatea produsului dar si a interfatei usor de utilizat care se incarca rapid in orice moment. Pana in prezent nu am intampinat nici o problema pe acest site, care la orice ora gazduieste sute de mii de utilizatori.

Am putea spune si despre Full Tilt ca este un site pentru profesionisti insa este gandit foarte bine astfel incat jucatorii recreationali sa nu fie lasati de-o parte. Turneele care au loc aici zilnic gazduiesc milioane de jucatori atat profesionisti cat si recreationali. Un mare avantaj al numarului de jucatori activi este faptul ca mesele cash se umplu rapid, chiar si cele cu mize de peste 10 dolari.

Bonus si alte promotii active

Bonus de 100% pana la 600 de dolari

Bonusul la inregistrare se acorda in proportie de 100% pana la 600 de dolari. Acest bonus este eligibil doar pentru prima depunere, iar inainte de a face acest lucru trebuie bifata optiunea Opt-In. In caz contrar nu vei primi bonusul de bun venit. Bonusul se deblocheaza odata cu acumularea a minim 25 de puncte.

Schema de loialitate: EDGE

Jucatorii activi primesc pana la 25% din rake sau din taxee de turneu. Si aceste bonusuri se acorda pe nivele, odata cu acumularea punctelor. Din prima schema de loialitate jucatorii pot atinge pana la 3 nivele: Edge – 80FTP, Edge Plus – 250FTP, Edge Prime. Nivelul Edge poate scadea in luna urmatoare daca nu ai acumulat suficiente puncte pentru a ramane la acelasi nivel sau pentru a avansa mai departe.

Schema de loialitate: Players Club

Este in special o schema pentur jucatorii activi care vor sa incerce cat mai multe turnee lunar. In cadrul acestei scheme de joc, utilizatorii beneficiaza de o multime de freeroll-uri lunar: Sit&Go, Freeroll Coin, turnee exclusive si Weekly Windfall.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • Camera de poker este tradusa si in limba romana
  • Cel mai bun software
  • Bonusuri periodice pentru jucatorii activi
  • Doua scheme VIP de loialitate
  • Bonus la inregistrare
  • Milioane de jucatori activi la mesele cash

Contra

  • Doar mesele de Hold’em si Omaha au mare cautare
  • La mesele cash predomina mizele de pana la 10-20 de dolari

Soft

Putem lauda Full Tilt cand vine vorba de software. In prezent detine cea mai buna platforma de poker pe care o recomandam tuturor jucatorilor de poker online. E foarte greu sa intampini probleme pe site-ul de poker, dar in caz contrar poti sa apelezi la serviciul de relatii cu clientii, optiune activa 24/24 de ore. Pentru problemele frecvente gasesti raspuns rapid in sectiunea FAQ.

Full Tilt este disponibil pe toate sistemele de operare iar versiunea mobila este optimizata periodic. Asadar, acum poti trai la maxim experienta Full Tilt poker chiar si de pe mobil pentru a nu rata turneele importante.

Printre cele mai importante turnee gazduite anual la Full Tilt putem aminti de Full Tilt Online Poker Series, Micro Turbo Online Poker si MiniFTOPS. Jucatorii care prefera mesele cash au acum posibilitatea de a-si gasi loc rapid la orice masa cu mize de pana la 10-20 de dolari. Chiar si mesele pe mize mari se umplu destul de repede fata de majoritatea site-urilor de poker online.


Camera Fulltilt Detalii

Review Of: Camera Fulltilt

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: