Camera Betfair Prezentare Generală

Betfair face parte din elita gambling-ului online. A fost si unul dintre pionierii care au dat startul jocurilor de noroc online. In prezent putem spune ca Betfair este unul dintre site-urile de pariuri si poker online pe care se pot castiga foarte multi bani in fiecare luna. Operatorul a reusit sa implementeze un mod unic de pariuri pe platforma astfel incat s-a transformat dintr-un simplu site de pariuri online, in cel mai respectat si accesat site de catre pariorii profesionisti. Chiar este recomandat in special pariorilor profesionisti care zilnic pariaza intre ei, Betfair efectuand peste 7 milioane de tranzactii.

Am putea vorbi foarte mult doar despre istoria si succesurile platformei Betfair, insa trebuie sa ne axam doar pe partea de poker online. Betfair este cunoscut in cea mai mare parte pentru platforma de pariuri online. Chiar si as, descoperim aici o sectiune dedicata exclusiv jucatorilor de poker care isi pot da intalnire in cele mai tari turnee dotate cu premii de peste 1 milion de euro lunar. Daca platforma de pariuri sportive este dedicata pariorilor profesionisti, acum cea de poker se adreseaza in mare parte jucatorilor recreationali.

Platforma de poker online Betfair este una din cele mai sigure, operatorul facand parte din reteaua iPoker. Zilnic au loc sute de turnee, in special pentru jucatorii care prefera Texas Hold’em si Omaha. La Betfair poti folosi acelasi cont pentru toate produsele operatorului.

Bonus si alte promotii active

Bonus de 200% pana la 1.500 de euro

Betfair ofera cel mai mare bonus la inregistrare. Pentru a fi eligibil trebuie sa faci o prima depunere de minim 10 Euro. Bonusul se acorda in proportie de 200% pana la 1.500 de euro.

Bilete gratuite

Jucatorii noi dar si cei mai activi de pe platforma au acces in turnee suplimentare. Inca de la prima depunere, jucatorii noi primesc 10 bilete pe care le pot folosi oricand in turneele dotate cu premii speciale.

Jucatori VIP

Jucatorii activi beneficiaza de o schema VIP, structurata pe 13 nivele. Pentru a trece de fiecare nivel trebuie sa joci turnee de poker, luandu-se in considerare punctele acumulate dar si VPP-urile. VPP-urile le poti transforma si in bani.

Freeroll-uri

Jucatorii activi se pot inregistra zilnic in turneele freeroll. Majoritatea turneelor sunt dotate cu premii de peste 500 de euro.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • cel mai mare bonus la inregistrare (1.500 de euro)
  • compania este listata la bursa
  • promotii periodice si bonusuri pentru jucatorii activi
  • acces la toate produsele Betfair de pe acelasi cont
  • platforma este disponibila si in limba romana

Contra

  • produsele Betfair nu sunt disponibile in toate tarile
  • se umplu doar mesele cash pe mize mici
  • cele mai multe turnee sunt cele de Hold’em si Omaha

Soft

Platforma a fost special creata pentru jucatorii recreationali, asadar toate optiunile importante si accesarea turneelor se face rapid si simplu direct din prima pagina. Operatorul dispune si de un serviciu de relatii cu clientii foarte bine pus la punct reusind sa rezolve orice problema rapid. Sunt disponibile toate metodele de contact 24/24 de ore. Aplicatia Betfair poker este disponibila acum si pe mobil.

Interfata este usor de accesat si poti intra usor atat la mesele cash cat si in turneele importante. Sunt active optiunile de auto re-buy si add-on. Jucatorii isi aleg singuri locul la masa. Platforma de poker Betfair gazduieste acum si mai multe tipuri de poker printe care Speed Poker, Twister Poker si Jackpot SNG.


Camera Betfair Detalii

Review Of: Camera Betfair

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: