Camera 888 Prezentare Generală

888 Poker a luat nastere in anul 1997. De atunci si pana in prezent platforma de poker a suferit o multime de modificari si chiar si-a schimbat denumirea. La inceput 888 era cunoscut sub numele de Pacific Poker. De la an la an, site-ul a fost imbunatatit si optimizat ajungand in anul 2017 sa fie una din cele mai cunoscute platforme de poker online. 888 Poker gazduieste zilnic mii de turnee pentru peste 10 milioane de jucatori din intreaga lume. Jucatorii 888 au parte de o multime de surprize si turnee speciale in care intrarea este gratuita.

Turneele sunt dotate cu premii care depasesc suma de 100.000 de euro in fiecare zi. Printre altele aici au loc saptamanal freeroll-uri speciale pentru jucatorii activi si cei care fac prima depunere. 888 Poker a reusit in peste 20 de ani de activitate sa devina un brand in ceea ce priveste pokerul online. Am putea spune ca se afla chiar pe locul 3 in topul preferintelor celor mai multi jucatori profesionisti si recreationali.

Pentru a juca poker la 888 trebuie sa descarci aplicatia speciala direct in calculator. De aici ai acces si la celelalte produse 888: poker si casino online. De retinut este faptul ca nu e bine sa descarci aceasta aplicatie decat de pe site-ul oficial al agentiei. Platforma de poker este foarte usor de accesat si in doar cateva secunde ai parte de foarte multe turnee si tipuri de poker din care poti alege modul tau preferat. Predomina in special turneele de poker Texas Hold’em si Omaha.

Bonus si alte promotii active

Bonus de 100% pana la 3.000 Ron

Toti jucatorii noi care isi deschid un cont la 888 Poker beneficiaza de aceasta oferta. Se poate acorda un bonus total de pana la 3.000 Ron insa trebuie respectate mai multe conditii. Cel mai important este faptul ca acest bonus va fi acordat in transe de cate 40 Ron, in functie de activitatea pe platforma. Pentru a debloca 40 Ron din bonus trebuie sa acumulezi minim 100 de puncte pe platforma de joc. Toate punctele disponibile in cont le regasesti in sectiunea Club.

80K First Depositors Challenge

888 Poker este unul din site-urile care ofera foarte multe bonusuri jucatorilor activi insa nu in bani, ci in bilete gratuite la turnee dotate cu premii foarte mari. In cadrul acestui bonus jucatorii noi primesc tichete de acces in cadrul unui turneu care are loc vinerea si este dotat cu premii de 80.000 de dolari.

500$ First Depositors Freerolls

Jucatorii care realizeaza prima depune in contul de jucator, primesc garantat 7 bilete pentru turneele dotate cu premii de 500 de dolari, turnee care se desfasoara zilnic.

Freeroll-uri

Zilnic operatorul pregateste 2 turnee la care intrarea este gratuita. Trebuie sa te inregistrezi din timp pentru a prinde loc, deoarece sunt turnee in care limita este de aproximativ 2.000 de jucatori.

Argumente Pro şi Contra

Pro

  • Platforma este disponibila in 23 de limbi (este tradusa si in limba romana)
  • Interfata usor de utilizat
  • Promotii zilnicesi saptamanale
  • Puncte bonus pentru participarea la turnee
  • Numar mare de mese cash si turnee dotate cu premii de peste 100.000 de dolari in fiecare zi
  • Sateliti si freeroll-uri pentru accederea in turneele majore

Contra

  • Predomina turneele Hold’em si Omaha
  • Majoritatea turneelor freeroll sunt limitate doar pentru jucatorii inegistrati recent sau care au facut
  • Depuneri in ultimele zile
  • Produsele si pachetele din Club sunt foarte scumpe.

Soft

888 Poker a optimizat foarte bine aplicatia de poker care este disponibila si pe mobil. Inainte de a juca poker la 888 trebuie sa descarci aplicatia in calculator. Dureaza doar cateva minute si este gratuita. De recomandat ar fi sa o descarci doar de pe site-ul oficial al operatorului.

Sectiunea de chat si relatii cu clientii este activa 24/24 chiar si pe mail. Operatorii raspuns foarte rapid si prompt doar ca pentru a lamuri orice problema rapid e bine sa cunosti limba engleza. In ceea ce priveste interfata site-ului, vei beneficia de o interfata usor de utilizat si dispui de foarte multe optiuni interesante pentru a lua loc la masa pe care o doresti la mesele cash. Sunt disponibile zeci de filtre pentru alegerea turneelor, iar de cele mai multe ori sunt active butoanele de auto rebuy si add-on.


Camera 888 Detalii

Review Of: Camera 888

Reviewer: Pariuri.com

Review Rating: 5 / 5

Date Created:

Last Updated On: